Corvin Cable Kft. - Az egyedi megoldás

A Corvin Cable Kft. az erős és gyengeáramú kábelek és vezetékek hazai gyártója.

Cégünk gyártói tevékenysége-partnereink teljes körű kiszolgálása érdekében- műszaki tanácsadással egészül ki, mely segítséget nyújt a szükséges kábelek kiválasztásában illetve a gyártási és alkalmazási tapasztalatok alapján az egyedi igények kielégítésére is.Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományos, harmonizált típusú kábelek gyártására is, melyet folyamatosan bővülő kapacitásunkkal és termékválasztékunkkal igyekszünk vevőink részére elérhetővé tenni.

Napjainkban a belföldi kábelpiac kínálatából hiányzik az egyedi vevőigények gyártói háttere. Egy olyan gyár, amely lokalitásából és szakmai hátteréből eredően gyorsan, rugalmasan, a piaci szereplők igényeinek figyelembe vételével alakítja ki termékkínálatát.

A Corvin Cable Kft. célkitűzései között szerepel a belföldi piaci szereplők egyedi igényeinek kompromisszumok nélküli, innovatív kielégítése. Legyen szó akár a kábelek hosszára vonatkozó egyedi méretezésről, feliratozásáról, a szabványtól eltérő köpenyszínezésről vagy a szigetelésre, érszerkezetre vonatkozó különleges elvárások megvalósításáról.

Cégünk a gyártáshoz szükséges alapanyagok beszerzésekor természetesen figyelembe veszi az EU környezetvédelmi előírásait, így az általunk használt szigetelőanyagok környezetre és emberre ártalmas anyagot nem tartalmaznak(RoHS).